Încă o investiție a CJ Vâlcea se aproape de finalizare. Complexul de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea va fi disponibil pentru 250 de copii cu probleme speciale

De curând, au fost finalizate lucrările de modernizare a Căminului Măciuca

Lucrările de reabilitare a clădirii Complexului de servicii comunitare din zona Nord, din Râmnicu Vâlcea, se apropie de final. Investiția de circa 1,6 milioane de euro realizată de Consiliul Județean Vâlcea cu fonduri europene va veni în sprijinul a peste 250 de copii cu probleme speciale din județul Vâlcea. Aceștia se vor bucura de îngrijire medicală într-un spațiu modern.

În cadrul proiectului, s-au realizat lucrări de reabilitare termică a clădirii, de refacere a sistemului de încălzire și de iluminat, iar în prezent se lucrează la finisajele interioare.

,,De curând, am finalizat lucrările de modernizare a Căminului Măciuca și la fel vom proceda și cu alte clădiri aflate în subordinea DGASPC Vâlcea, cum ar fi Școala Profesională Specială Bistrița sau Centrele de la Băbeni, Lungești și Zătreni, pentru modernizarea cărora urmărim atragerea de bani europeni”, a transmis președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: