Nicolae Conicioiu a depus jurământul pentru cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Gușoeni

Nicolae Conicioiu, primarul comunei Gușoeni

Miercuri, 28 octombrie, a avut loc ceremonia de de constituire a Consiliului Local Gușoeni și depunerea jurământului de către primarul ales, Nicolae Concioiu, pentru cel de-al patrulea mandat. La ceremonie a fost prezent și președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

“Cu mare bucurie, am participat astăzi la ceremonia de constituire a Consiliului Local Gușoeni și la depunerea jurământului de către primarul ales, Nicolae Concioiu. Oamenii din Gușoeni au făcut alegerea potrivită, acordându-i încrederea pentru al patrulea mandat, colegului și prietenului meu, Nicolae Concioiu. Lucrurile bune se văd aici, în Gușoeni, și vreau să îi asigur pe locuitorii comunei că, alături de primarul lor, Nicolae Concioiu, vom continua să realizăm proiecte pentru dezvoltarea localității.

Felicitări și mult succes în noul mandat!”, a transmis președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, într-o postare în mediul online.

 

În ceea ce privește reușitele primarului Conicioiu, în acest an s-a eliberat autorizația pentru introducerea gazelor naturale în comuna Gușoeni, iar, în acest sens, apoximativ 1000 de gospodării vor fi racordate la gaze, după mai mulți ani de promisiuni și demersuri din partea primarului. Nicolae Conicioiu își doreste să dezvolte cât mai mult comuna Gușoeni. Astfel, se fac lucrări de reabilitare a școlii generale și a dispensaruluimedical din comună și se construiește unui pod de beton armat peste pârâul Gușoianca pe drumul sătesc Spârleni.

Mai mult, Nicolae Concioiu se află pe locul 4 pe listele PSD pentru Camera Deputaților.

“Continuăm să facem lucruri bune și utile pentru oamenii care ne-au acordat încrederea. Fac parte din echipa parlamentară, care împreună cu Președintele Constantin Rădulescu și Primarii localităților, vom lucra pentru dezvoltarea Județului Vâlcea.Vom promova inițiative legislative care să schimbe în bine viața românilor și să-i determine să rămână în țară. Cu experiența din administrația locală, vom răspunde prompt la soluționarea problemelor cu care se confruntă primarii și cetățenii pe care îi reprezintă. Este nevoie, mai mult ca oricând de implicarea oamenilor care pot să găsească soluții la situația extrem de critică în care ne aflăm”, a transmis primarul comunei Gusoeni, Nicolae Conicioiu, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: