Remus Sasu vrea să investească in potențialul turistic al stațiunii Ocnele Mari pentru a atrage cât mai mulți investitori

Remus Sasu este la primul mandat de primar al orașului Ocnele Mari

Remus Sasu, noul primar al orașului Ocnele Mari, își dorește să aducă o nouă față orașului Ocnele Mari. Acesta se bazează pe experiența dobândită în calitate de viceprimar, iar acum mizează pe continuitate pentru dezvoltarea stațiunii Ocnele Mari. Printre proiectele ce urmează să se demareze se numără lucrările la drumuri, modernizarea grădiniței, dar și construcția unor blocuri sociale, proiect pentru care încă se așteaptă finalizarea licitației.

În acest mandat, Remus Sasu își dorește să investească în potențialul turistic al stațiunii Ocnele Mari. Într-un interviu acordat unei televiziuni locale, primarul din Ocnele Mar vorbește despre faptul că urmează ca Ocnele Mari să fie trecută pe lista de investiții a Consiliului Județean, în anul 2021, pentru modernizarea Drumului Județean 650. Acest lucru ar presupune asfaltarea a 4,3km de drum ce străbate Ocnele Mari, până la Ocnița, dar și construcții la trotuare și rigole.

Mai mult, o problemă cunoscută în Ocnele Mari este interdicția de construire în zona. Remus Sasu a demarat discuții pentru întocmirea nou plan urbanistic, care ar putea aduce rezolvarea acestei situații și, de asemenea, posibilitatea investitorilor sau chiar a localnicilor de a investi în această zonă cu potențial.

,,Noi trebuie să dăm încredere investitorilor că Ocnele Mari are un potențial fantastic și pot miza pe o carte câștigătoare investind în Ocnele Mari. De asemenea, trebuie identificate și puse la dispoziția investitorilor spații și terenuri pentru a putea dezvolta”, a declarat primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu, într-un interviu acordat unei televiziuni locale.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: