Lucrările de extindere a rețelei de gaze din Bălcești, aproape de finalizare pe încă două străzi

Este vorba despre strada Ion Mincu și strada Prof. Bogheanu Gheorghe

Încă două străzi din Bălcești vor beneficia de gaze naturale. Conform primarului orașului Bălcești, Constantin Aleca, este vorba de strada Ion Mincu și strada Prof. Bogheanu Gheorghe.

,,Extinderea de gaze naturale pe str. Ion Mincu, Bălcești se apropie de final. Pe str. Prof. Bogheanu Gheorghe un astfel de proiect a fost finalizat acum o săptămână’’, a scris primarul Constantin Aleca într-o postare pubică în mediul online.

În vara acestui an, primarul Constantin Aleca a declarat pentru un ziar local: ,,Se lucrează la proiectul de execuție și avizul de racordare de la Distrigaz pentru 2 străzi și anume: Ion Mincu și Bogheanu Gheorghe. Aceste proiect se va face cu fonduri locale și nu în ultimul rând, se lucrează la un studiu de fezabilitate privind extinderea rețelelor de gaze naturale în tot orașul și în toate satele aparținătoare.”, iar acum, în noiembrie, o parte din lucrări a devenit realitate.

În cadrul proiectului de gaze naturale, pentru a primi fonduri europene, este nevoie de minim 1000 de branșamente. În acest sens, primarul Orașului Bălcești, Constantin Aleca, consideră că în oraș, dar și în cele 8 sate aparținătoare vor exista cel puțin 1500 de cereri pentru branșmentul la gaze naturale.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: