DĂEȘTI: Un nou parc de aventură va fi amenajat la Fedeleșoiu

Parcul va fi amenajat pe malul stâng al râului Olt

Un parc de aventură de aproape 3 hectare va fi amenajat în comuna Dăești, în zona Fedeleșoiu, la aproximativ 5 km de Râmnicu Vâlcea. Proiectul este în faza de implementare, după mai bine de un an în care a fost pregătită documentația și au fost obținute avizele. Acest proiect urmărește dezvoltarea turismului din Dăești.

Parcul va include un traseu de tiroliană, cu o lungime aproximativ de 500 de metri, teren pentru paintball, zone de tir, teren de minigolf și o zonă de relaxare cu foișoare și bănci, conform unui ziar local.  Traseele pentru tiroliene vor fi atât pentru cei mici cât și pentru cei experimentați.

Parcul va fi amenajat pe malul stâng al râului Olt, pe drumul județean Râmnicu Vâlcea – Dăești – Călimănești, în satul Fedeleșoiu.

Tot la Dăești, primarul George Popolan a depus proiectul „Construire sală de sport şcolară în satul Fedeleşoiu, comuna Dăeşti” care se află în derulare. La finalul anului 2020, Compania Națională de Investiții(CNI) a lansat licitația pentru proiectarea, asistenţa tehnică şi execuţia lucrărilor în cadrul acestui proiect . Investiţia este estimată la 6,55 milioane de lei şi se va realiza lângă stadion.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: