Acțiune amplă de ecologizare în comuna Gușoeni, inițiată de primarul Concioiu

S-au strâns 7 tone de deșeuri reciclabile

Acțiune amplă de ecologizare în comuna Gușoeni la începutul lunii aprilie. Consilierii locali și funcționarii primăriei, alături de elevii și profesorii Școlii Gimnazilae din comună, au desfășurat o acțiune de ecologizare a zonei de lângă Drumul Național DN67B, pe porțiunea nelocuită dintre Gușoeni și Măciuca.

Primarul Nicolae Concioiu este inițiatorul acestei acțiuni în cadrul căreia s-au strâns aproximativ 7 tone de deșeuri reciclabile, potrivit unui mesaj postat în mediul online de reprezentanții Primăriei Comunei Gușoeni.

„Proveniența acestor deșeuri este ușor de identificat în sarcina persoanelor care tranzitează localitatea noastră, însă foarte greu de stabilit indivizii care practică astfel de gesturi ce nu fac deloc cinste unei țări europene”, au scris reprezentanții primăriei în mediul online.

De asemena, aceștia îndeamnă cetățenii să nu rămână indiferenți în fața acestor gesturi și să anunțe autoritățile.

„Pe viitor, adresăm rugămintea cetățenilor ca în cazul în care surprind asfel de persoane, să se adreseze primăriei sau organelor abilitate, pentru a putea fi sancționate asemenea gesturi, nedemne pentru comunitatea europeană din care facem parte.”

Sursă foto: Facebook Comuna Gușoeni Județul Vâlcea

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: