CJ Vâlcea și primăria Voineasa, parteneriat pentru modernizarea drumurilor de interes din Vidra și Transalpina Ski Resort

Domeniul Schiabil Transalpina are administratori noi

Poiecte de infrastructură din stațiunea Vidra și domeniu Schiabil Transalpina sunt în atenția primarului Gabriel Năstăsescu și a președintelui Consiliului Județean, Constantin Rădulescu. Aceștia au avut discuții despre asfaltarea drumului din zona pârtiei Transalpina Ski Resort și a drumului din stațiunea Vidra. Mai mult, s-a adus în discuție și amenajarea drumului care străbate pădurea pe o lungime de 3,5 km, paralel cu domeniu Schiabil Transalpina: „Totodată, am discutat cu primarul comunei Voineasa, Gabriel Năstăsescu, despre posibilitatea amenajării unui drum prin pădure, care ar însemna enorm pentru dezvoltarea zonei”, a precizat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, într-un mesaj postat în mediul online.

„Am avut vizita în teren a preşedintelui Consiliului Judeţean, pentru a ne sprijini în ceea ce priveşte asfaltarea drumurilor, în special a drumului din zona pârtiei Transalpina Ski Resort şi a drumului din zona staţiunii Vidra. Se ştie deja că există un investitor destul de puternic financiar, hotărât să investească în staţiunea Vidra. Prin urmare, începând din primăvara acestui an, o dată ce zăpada se va topi, în staţiunea Vidra se va da startul lucrărilor de reconstruire. În acest sens, Constantin Rădulescu ne va sprijini cu asfaltarea drumului până la barajul din zonă, pe o lungime de 3 kilometri.[…]Oricum, toate aceste demersuri se vor face după ce se va topi zăpada”, a declarat primarul localităţii Voineasa, Gabriel Năstăsescu pentru un ziar local.

Telegondolele și teleschiul ar putea funcționa și pe timp de vară

Noii administratori ai domeniului schiabil Transalpina își doresc ca telegondolele și teleschiul să funcționeze și pe timp de vară: „De sărbătorile pascale, există șanse mari ca turiștii să schieze la Voineasa, Transalpina Ski Resort fiind singurul domeniu schiabil din România unde se poate schia până în luna mai. Mai mult decât atât, administratorii fac demersuri pentru ca telegondolele și teleschiul să funcționeze și vara, pentru cei care vor să admire frumusețile locului, de pe creasta munților”, a mai adăugat președintele CJ, Constantin Rădulescu.

„Noii operatori îşi dau toată silinţa, şi asta se vede, mai ales că au în plan ca telegondolele și teleschiul să funcționeze și vara.” - primarul localităţii Voineasa, Gabriel Năstăsescu.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: