Primăria Bălcești organizează o acțiune de voluntariat și ecologizare. Voluntarii sunt asteptați în data de 18 aprilie în fața primăriei!

#Prietenii_Naturii - acțiune de voluntariat și ecologizare în Bălcești

Primăria Orașului Bălcești și Consiliul Local Bălcești organizează o acțiune de voluntariat și ecologizare sub sloganul „#Prietenii_Naturii” în data de 18 aprilie. Activitatea de ecologizare presupune curățarea malurilor Râului Olteț prin colectarea deșeurilor și donarea materialelor reciclabile adunate către Asociația Copiilor fără Copilărie din județul Vâlcea, conform informațiilor postate într-un mesaj online de reprezentanții primăriei Bălcești.

Vrei să afli mai multe detalii?

Punctul de întâlnire va fi în fața primăriei, la ora 09:30 (18 aprilie 2021), iar traseul va fi de-a lungul celor două maluri ale Răului Olteț, pornind din Otetelișu (zona Bâlciului) către Izlaz Dealul Răii.

Reprezentanții primăriei își doresc să anime atmosfera pentru ca această activitate să se desfășoare într-un mediu cât mai plăcut.

„De precizat este faptul că vom forma o echipa „Pro Natură" , iar orice echipa iese în evidență prin purtarea unui articol vestimentar în aceeași nuanță/tema. În acest sens, voluntarii vor avea parte de o surpriză!”, anunță reprezentanții Primăriei Orașului Bălcești.

Voluntarii sunt sfătuiți să aibă la ei „un rucsac cu lucruri necesare, precum hrană la pachet, apă, un baton de ciocolată / glucoză care să vă asigure un surplus de energie, precum și mănuși (și măști!) de protecție”.

Sursă foto: Primăria Orașului Bălcești - Județul Vâlcea 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: