Continuă lucrările de asfaltare pe drumul „Athosului Românesc”

Până în luna mai se vor asfalta încă 5 km de drum

Continuă lucrările de modernizare și asfaltare pe DJ 658 Gura Văii- Frăsinei în comuna Muereasca. Conform primarului Ion Ungureanu, până la începutul lunii mai se vor asfalta încă 5 kilometri pe drumul către Mănăstirea Frăsinei.

Proiectul de modernizare și reabilitare a drumului de la Mănăstirea Frăsinei până la DN7 este estimat la 25.6 milioane de lei și presupune, pe lângă asfaltare, construcția a patru poduri, podețe pentru acces în gospodării, dar și ziduri de sprijin în zonele afectate de alunecările de teren.

„Drumul are o lungime de 13,6 kilometri, din care au fost modernizați, până acum 3,4 km. Până de Paște vom avea asfalt pe încă 5 km, iar din discuțiile purtate cu reprezentanții RAJDP Vâlcea se va putea circula pe tot tronsonul. Pe lângă asfaltare, au mai fost realizate ziduri de sprijin pentru prevenirea alunecărilor de teren, iar proiectul mai include și realizarea a 4 poduri mari, plus podețe de acces în gospodării. Sunt convins că pe viitor nu vom mai avea probleme cu alunecările, deoarece în decursul anilor au fost făcute lucrări de regularizare a albiei pârâului și de consolidare a malurilor. În anumite albia pârâului s-a ridicat chiar cu 3 metri”, a declarat primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Sursă foto: Facebook Constantin Rădulescu 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: