Primăria orașului Călimănești a primit finanțare pentru lucrările de reabilitare la încă un pod de pe strada Tudor Vladimirescu

Acesta este cel de-al doilea pod pe care primăria îl reabilitează pe strada Tudor Vladimirescu

Se reabilitează încă un pod în orașul Călimănești. Este vorba despre podul de pe strada Tudor Vladimirescu peste pârâul Valea Roșei, în punct Idițoiu. Proiectul este finanțat prin fonduri guvernamentale, valoarea investiției fiind de 685 de mii de lei.

Investiția cuprinde reabilitarea în totalitate a podului din punctul Idițoiu: culei, radiere, susținere de maluri amonte și aval, calea de rulare, mână curentă și trotuare.

De curând, a fost emisă autorizația pentru lucrările de refacere a podului de pe strada Tudor Vladimirescu, peste Valea Roștii (Căldărilor), în punct Idițoiu, informează reprezentanții primăriei orașului Călimănești.

Acesta este cel de-al doilea pod pe care Primăria orașului Călimănești îl reabilitează pe strada Tudor Vladimirescu, primul fiind terminat în anul 2019. De asemenea, anul trecut, administrația locală a finalizat și lucrările de refacere a podului de pe strada General Magheru, din Jiblea Veche.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Călimănești

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: