Proiecte în derulare la Mihăești: Se construiește o grădiniță cu 4 grupe în satul Măgura

Dispensarul medical, aproape de finalizare

În comuna Mihăești, primarul Constantin Bărzăgeanu a demarat mai multe proiecte pentru dezvoltarea localității. În curând, vor începe licitațiile pentru proiectul „Construire grădiniță program normal 4 săli de grup” în comuna Mihăești, sat Măgura. Această investiție este finanțată prin fonduri nerambursabile, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții primăriei Mihăești.

„Facem o grădiniță nouă cu patru grupe prin Ministerul Dezvoltării, pentru că avem din ce în ce mai multe cereri din partea părinților”, a declarat primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

De asemenea, lucrările la dispensarul medical sunt aproape de finalizare. În perioada următoare se va desfășura licitația pentru dotarea cu mobilier și aparatură medicală.

„În ceea ce privește dispensarul, vreau să vă spun că s-au finalizat lucrările pe exterior, iar acum se lucrează la interioare. Ne dorim ca, pentru început, să-l dotăm cu absolut tot ce este urgent și necesar pentru pacienți, iar ulterior, când ne permite bugetul vom dota toate cabinetele”, a declarat primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

Despre proiectele de infrastructură, primarul Constantin Bărzăgeanu a declarat că: „Lucrăm în continuare la rețeaua de gaze. Însă am depus deja la CNI un proiect pentru asfaltarea străzilor pe care se lucrează acum. Asta pentru ca atunci când terminăm cu gazele să avem deja finanțare pentru modernizarea și reabilitarea străzilor.”.

Sursă foto: Facebook Comuna Mihăești

 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: