Mălaia: A început asfaltarea pe drumul județean DJ701D, în zona Ciungetu

Se lucrează cu asfalt de la noua stație din dotarea RAJDP

La începutul lunii aprilie a început asfaltarea pe drumul județean DJ 701D, în zona Ciungetu, comuna Mălaia pe o lungime de 1,5 kilometri. Potrivit președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se lucrează cu asfalt de la noua stație din dotarea RAJDP.

„Chiar dacă anul acesta am primit cu 5 milioane lei mai puțin pentru drumurile județene, sunt alături de comunitatea din Malaia, de primarul Gheorghe Dinculescu, și vom continua lucrările de asfaltare pe acest drum, unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din Vâlcea. Ne-am propus ca, anul viitor, să avem acest drum asfaltat, din DN7 A, pe Valea Latoriței și până la Ciungetu”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Cu ajutorul Consiliului Județean, primarul comunei Mălaia, Gheorghe Dinculescu, a reușit să-și îndeplinească unul din obiectivele din campania electorală- asfaltarea drumului județean 701D.

„Echipa de drumari a început asfaltarea pe drumului judeţean 701D. Lucrările sunt puţin maicomplexe şi, de aceea, au început de la intersecţia cu Rudăreasa, de la kilometrul 4 mergând spre Gura Latoriţei. În prima fază trebuie să rezolvăm partea de infrastructură a drumului, să curăţăm rigolele, să curăţăm foarte bine partea de terasament şi mai apoi să reparăm podul de la Rudăreasa, podul din Ciunget, pentru a crea facilitate turiştilor de a accede spre zona aceasta atât de frumoasă a Văii Latoriţei – Ciungetu – Valea Rudăreasa, spre Drumul Regelui”, a precizat primarul comunei Mălaia, Gheorghe Dinculescu.

Sursă foto: Facebook Constantin Rădulescu

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: