24 aprilie: Primăria comunei Dăești organizează o acțiune de strângere a deșeurilor

Cei care vor să participe sunt așteptați la sediu primăriei din Dăești

Primăria comunei Dăești organizează o acțiune de strângere a deșeurilor. Evenimentul intitulat „Ziua de Curățenie Comunală” se va desfășura sâmbătă, 24 aprile, începând cu ora 09.00. Cei care vor să participe sunt așteptați la sediu primăriei din Dăești.

„Stimați cetățeni, pentru că mediul înconjurător este fragil și are nevoie de sprijin din partea noastră, am hotărât că în această primăvară să ne arătăm grija pentru comuna noastră și vă invităm să participați alături de noi la cea ai ambițioasă acțiune de strângere a deșeurilor. În acest sens, vă așteptăm în data de 24.04 ora 09.00 la sediul Primăriei Comunei Dăești pentru a participa alături de noi la acțiunea de colectare a deșeurilor.

Avem convingerea că și dumneavoastră veți fi alături de noi, administrația locală, în efortul de a face din Dăești o comună curată.

„Azi pentru Mâine” este îndemnul nostru de a lua atitudine față de o problemă reală și apăsătoare- cea a deșeurilor – și a acționa prin câteva obiceiuri simple, precum colectarea separată a deșeurilor, pentru un viitor mai curat și mai bun”, au transmis reprezentanții primăriei comunei Dăești.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: