Acțiunea de strângere a deșeurilor din comuna Dăești, un succes pentru comunitate

Azi pentru mâine!

După ce în ultimul timp primarul comunei Dăești, George Popolan, a atras atenția cetățenilor de mai multe ori cu privire la colectarea selectivă a gunoaielor, dar și la depozitarea ilegală a gunoielor, weekend-ul trecut a avut loc o acțiune de strângere a deșeurilor pentru binele comunității din Dăești. În continuare, primarul George Popolan îndeamnă cetățenii să colecteze selectiv în mod corect.

„- Azi pentru mâine!- a fost îndemnul nostru de a lua atitudine față de o problemă reală și apăsătoare – cea a deșeurilor - și a acționa prin câteva obiceiuri simple, precum colectarea separată a deșeurilor, pentru un viitor mai curat și mai bun. Pentru că obiceiurile sănătoase vor dăinui, cu atât mai mult cu cât își au începuturile în familie, sperăm că acțiunea de astăzi să fie continuată de fiecare.

Următorul pas ar fi începerea colectării separate acasă, ca un gest firesc care să implice întreaga familie. Dacă noi nu vom recicla şi nu vom avea grijă de planeta noastră, natura nu va mai avea ce să ne ofere. Să păstrăm lumea noastră curată!

Mulțumim tuturor participanților pentru implicarea în acțiunea de colectare a deșeurilor!”, au transmis reprezentanții primăriei comunei Dăești într-un mesaj postat în mediul online.

Sursă foto: Facebook Primăria Comunei Dăești - Județul Vâlcea

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: