Centrul de Permanență din Ostroveni, sprijin pentru 5200 de râmniceni în primul an de funcționare

120 de bebeluși, consultați la Centrul de Permanență Ostroveni

În primul an de funcționare, medicii de la Centrul medical de Permanenţă din Ostroveni au consultat peste 5200 de persoane cu probleme de sănătate.

Conform Primăriei Rm. Vâlcea, “medicii de familie ai Centrului au aplicat aproape 3000 de tratamente şi pansamente, au trimis în ambulator 216 persoane şi au considerat necesar să solicite ambulanţa în 28 de cazuri”. Mai mult, 120 de bebeluși cu vârsta de până la un an au primit asistență medical în cadrul Centrului medical de Permanență Ostroveni, iar 3118 persoane ,din cele peste 5200, au primit îngrijiri medicale în zile nelucrătoare.

De la deschidere, centrul a fost deschis neîntrerupt după un program nocturn în zilele lucrătoare între orele 20.00 - 08.00 şi în week-end-uri de vinerea seara, de la ora 20.00, până lunea dimineaţa, la ora 08.00, inclusiv în timpul sărbătorilor legale.

În prezent, Centrul de Permanenţă ce funcţionează la parterul fostului cămin al Liceului Ferdinand I este deservit de nouă medici de familie.

Centrul Medical de Permanență din Ostroveni și-a început activitatea pe 1 octombrie 2019, fiind o inițiativă comuna a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea şi a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: