Un autobuz și o mașină s-au ciocnit frontal noaptea trecută la Copăcelu. 5 persoane au fost transportate la spital!

În urma impactului, mașina a luat foc

Un autobuz și o mașină s-au lovit frontal în noaptea zilei de luni, 30 noiembrie, pe DN67 în Copăcelu. În urma impactului, mașina a luat foc, iar 5 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

,, În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și vătămarea corporala ușoară a conducătorului autobuzului și a 3 pasageri”, transmite IPJ Vâlcea. De asemenea, din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul de 30 de ani, aflat la volanul mașinii, a ieșit dintr-o curbă la dreapta și s-a lovit frontal cu autobuzul ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani.

Conform ISU Vâlcea, până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul mașinii. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: