Ploile abundente, test pentru canalizarea pluvială de lângă pasajul Dacia. Ciruclația nu a mai fost afectată de inundații!

Pasajul de pe strada Dacia a scăpat de inundații. Datorită canalizării pluviale construită de curând, ploile abundente nu au afectat circulația, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni.

,, Ploile torenţiale din ultimele zile ale anului trecut şi de la începutul lui ianuarie 2021 au reprezentat un adevărat test pentru lucrarea de canalizare pluvială din vecinătatea pasajului de pe strada Dacia. Un test care a fost trecut cu succes: în pofida precipitaţiilor abundente, subtraversarea căii ferate nu s-a mai inundat, iar traficul rutier înspre şi dinspre cartierul Ostroveni s-a desfăşurat fără nici o dificultate. Lucrarea a fost realizată de către Direcţia Administrării Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului în perioada octombrie – noiembrie 2020 şi a beneficiat de sprijinul şi avizul ABA Olt pentru străpungerea digului şi evacuarea apelor pluviale în râul Olăneşti”, au transmis reprezentanții Primrăriei Municipiului Rm. Vâlcea.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: