1372 de cadre medicale au fost vaccinate în județul Vâlcea până în data de 8 ianuarie

La Vâlcea, campania de vaccinare a început pe 4 ianuarie

1372 de cadre medicale din județul Vâlcea au fost vaccinate până în data de 8 ianuarie, în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Conform celor mai recente informații oferite de Instituția Prefectului Vâlcea, în data de 8 ianuarie au fost vaccinate 149 de cadre medicale astfel: ,,115 cadre medicale la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, 24 de cadre medicale de la Spitalul Municipal <> Drăgășani și 10 cadre medicale din cadrul Spitalului Orășenesc Brezoi.”

Mai mult, în data de 6 ianuarie, la două zile de la demararea campaniei de vaccinare în județul Vâlcea, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a preluat încă 435 de doze de vaccin împotriva COVID-19, care au fost distribuite către trei centre de vaccinare ce au solicitat doze suplimentare. Este vorba despre Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Orășenesc Brezoi și Spitalul Orășenesc Horezu, conform unui comunicat de presă al Prefecturii Vâlcea.

De asemenea ,,în faza a II-a (în care se vor vaccina persoanele cu vârsta peste 65 ani sau cu afecțiuni cronice) se vor organiza 17 centre de vaccinareîn afara unităților sanitare, care vor funcționa astfel: cinci în municipiul Râmnicu Vâlcea și câte unul în localitățile: Bălcești, Berbești, Sutești, Drăgășani, Orlești, Lădești, Băbeni, Horezu, Mihăești, Budești, Brezoi și Călimănești.”, au transmis reprezentanții Prefecturii Vâlcea.

 

Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: