82 de amenzi au fost date în ultimele 24 de ore pentru încălcarea regulilor impuse în starea de alertă

Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul sars-cov-2

82 de amenzi au fost date de polițiștii vâlceni pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie în ultimele 24 de ore. Astfel, 49 de amenzi au fost date pentru nepurtarea măștii de protecție, iar 33 pentru încălcarea prevederilor ce privesc deplasarea în intervalul 22.00- 05.00. Valoarea totală a sancțiunilor este de peste 10 mii de lei, potrivit IPJ Vâlcea.

Mai mult, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, polițiștii au verificat 90 de societăți comericale, 113 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 1.400 de persoane.

Patrule pedestre, formate din polițiști și polițiști locali derulează de asemenea acțiuni de informare a cetăţenilor cu privire la noile măsuri instituite privind restricțiile de circulație, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Sars-CoV -2.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.” – IPJ Vâlcea.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: