În această vară ar putea începe lucrările la două blocuri pentru tineri pe strada Știrbei Vodă. Dacă apar contestații, lucrările întârzie

Finanţarea este asigurată de la bugetul de stat

Două blocuri pentru tineri vor fi construite în această vară pe strada Știrbei Vodă, dacă nu apar contestații la licitația organizată de ANL, precizează Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea într-un comunicat de presă.

La acest moment, la Agenţia Naţională pentru Locuinţe se află în desfăşurare licitaţia pentru desemnarea constructorului celor două blocuri, ce urmează a fi ridicate pe strada Ştirbei Vodă nr. 111A, pe un teren pus la dispoziţie de către Primăria Râmnicu Vâlcea. În aceste blocuri se vor amenaja 3 garsoniere, 21 de apartamente cu 2 camere şi 12 apartamente cu 3 camere, informează Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

„La selecţia organizată de către agenţia din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei s-au înscris 9 competitori, iar dacă nu vor apărea întârzieri ca urmare a unor contestaţii, lucrările la cele două imobile pot demara în această vară,”- au transmis reprezentanții primăriei municipiului.

Finanţarea este asigurată de la bugetul de stat, Primăriei municipiului revenindu-i doar lucrările de sistematizare verticală (căi de acces, spaţii verzi, racorduri la utilităţi, iluminat public etc.) estimate prin Studiul de Fezabilitate la valoarea de 1,7 milioane lei.

În prezent, în evidenţele Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea există peste 360 de solicitări de locuinţe ANL în regim de închiriere pentru tineri.

Sursă foto: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: