Sunt șanse mari să reînceapă lucrările la clădirea nefinalizată de la Ştrandul Ostroveni. Proiectul a fost inclus pe lista de investiții a CNI

Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni

Proiectul „Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” a fost inclus pe lista de investiții la Compania Națională de Investiții. Astfel, clădirea nefinalizată de la Ştrandul Ostroveni poate deveni un Centru multifuncţional de relaxare şi agrement cu finanţare de la CNI, informează Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Realizarea acestei investiții implică finalizarea lucrărilor deja realizate la Ștrandul Ostroveni si dotarea centrului, astfel încât la final să rezulte zone de agrement şi relaxare cu spaţii pentru activităţi educaţionale, cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice şi sportiv-turistice, spaţii pentru activităţi sportive pentru adulţi, trasee de activităţi pentru toate vârstele, locuri de joacă şi de petrecere a timpului liber pentru vârste diferite – preşcolari, 6 - 12 ani şi 12 – 18 ani. Conform estimărilor, imobilul va putea găzdui simultan aproximativ 720 persoane. Totodată, se propune realizarea unui spaţiu de alimentaţie publica la etaj – cu posibilitatea de servire a mesei atât în interior, cât şi pe terasă - care să deservească întregul imobil, potrivit informațiilor oferite de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Conform Devizului General aferent Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) - aflată în faza de aprobare - valoarea totală pentru realizarea obiectivului este de 28 de milioane de lei cu TVA.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: