Administrația locală din Voineasa este în căutare de fonduri pentru introducerea canalizării în localitate

Primarul Gabriel Năstăsescu își pune speranțele în PNRR

Voineasa este o comună care își dorește să aducă turismul vâlcean pe primul loc, dar administrația locală încă are probleme cu introducerea canalizării în localitate. După ce proiectul pentru introducerea canalizării în Voineasa a fost inclus în Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), primarul Gabriel Năstăsescu a primit vestea că localitatea a fost scoasă de la finanțare, deoarece nu îndeplinea anumite condiții.

„Canalizarea este un proiect pierdut. Am fost scoşi cu acest proiect de la finanțare. Canalizarea trebuia realizată în zone extrem de importante pentru localitate, pentru dezvoltarea turismului, dar nimeni nu ia în calcul susţinerea acestei zone, prin fonduri pentru dezvoltarea zonei turistice existente. Am fost scoşi de la acest proiect pentru că nu îndeplinim condiţii. Mă voi duce să iau proiectul de la Apavil şi îl vom depune pe acest program, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”, a declarat primarul Gabriel Năstăsescu.

De asemenea, primarul Năstăsescu are în vizor și branşarea localităţii la gazele naturale, fiind într-un parteneriat cu administraţia locală din Mălaia.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: