O șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-o basculantă în comuna Pietrari. Femeia a decedat la spital!

Femeia a intrat pe cotrasens într-o curbă deosebit de periculoasă

UPDATE: Femeia de 51 de ani a decedat, conform IPJ Vâlcea

O mașină și un camion s-au ciocnit frontal în după-amiaza zilei de marți, 20 aprilie, pe DN 67, în comuna Pietrari, sat Pietrari. Potrivit IPJ Vâlcea, femeia care se afla la volanul autoturismului a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă și a intrat în coliziune frontală cu o basculantă.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a șoferiței, aceasta fiind încarcerata în autoturism, conform ISU Vâlcea. Ulterior, victima a fost descarcerată, fiind predata la SAJ, în stare de inconștiență. De asemenea, șoferul camionului a solicitat și el transportul la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Pentru descarcerare au acționat trei echipaje: un echipaj cu autospeciala de stingere si modul de descarcerare, un echipaj SMURD de la G I Govora și încă unul de descarcerarea de la G I Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii rutieri din cadrul Politie orașului Horezu sunt la locul accidentului și efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursă foto: ISU Vâlcea

Sursă foto: IPJ Vâlcea 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: