Un incendiu a ars noaptea trecută o casă din Mihăești. Flăcările au fost stinse după două ore!

Au intervenit două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit joi, 29 aprilie, la ora 04.56, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în comuna Mihăești. Flăcările au fost stinse după două ore de la sosirea echipajelor de pompieri. Pentru stingerea incendiului, au acționat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale, informează ISU Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, a ars acoperișul unei case construit din lemn cu învelitoare din țiglă pe 50 mp, două uși, o fereastră termopan și o parte din bunuri de uz gospodăresc. Mai mult, cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat de la un scurtcircuit produs la instalație electrică suprasolicitată în urma folosirii de siguranțe fuzibile improvizate.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 83 de misiuni în ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat de presă, membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină pentru 14 situaţii de urgenţă.

„Echipajele au intervenit pentru: 4 traumatisme, 9 diverse afecțiuni medicale și o persoană găsită în stop cardiac (un bărbat de 74 de ani). Acesta a fost găsit căzut la podea în locuința sa din Râmnicu Vâlcea. S-au efectuat manevre de resuscitare însă, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanța SAJ Vâlcea.” – ISU Vâlcea.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: