Apa potabilă oprită în comuna Mihăești – satele Munteni și Stupărei și în orașul Băbeni – Tătărani și Capul Dealului

Ca urmare a înștiințării SC CHIMCOMPLEX SA Borzești, Sucursala Râmnicu Vâlcea, înregistrată la APAVIL SA cu nr. 3447/02.06.2020  prin  care  se  comunică  întreruperea  apei   potabile pe magistrala Oltchim - firul A + B, în data de 04.06.2020 între orele 07.00 – 18.00 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în comuna Mihăești – satele Munteni și Stupărei și în orașul Băbeni – Tătărani și Capul Dealului.

După remedierea situației de către SC Chimcomplex SA Borzești, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate.

Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.”
 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: