Mihăiță Blejan a fost ales primar al comunei Scundu

Și în comuna Slătioara a fost ales un membru PSD

Mihăiță Blejan (PSD) este noul primar al comunei Scundu, ales în urma alegerilor parțiale organizate duminică, 27 iunie. Candidatul PSD s-a clasat pe primul loc, obţinând 74% din voturi, fiind urmat de candidatul PNL Gheorghe Stamatie, care a obţinut 22,5% din voturi. Pe următoarele locuri se găsesc Anghel Pădureţu (PMP) cu 24 de voturi și Ion Manda (Partidul Verde) cu doar 9 voturi.

În plus, și în comuna Slătioara au fost organizate alegeri parțiale. Cele mai multe voturi au fost obținute de Camelia Daniela Romancescu, reprezentantă a partidului social- democrat.

 

Le mulțumesc locuitorilor din Slătioara și din Scundu pentru că ne-au acordat, și de această dată, votul de încredere!Vreau să îi asigur de toată prețuirea mea și de întreaga susținere pentru dezvoltarea localităților în care trăiesc. Le mulțumesc colegilor din PSD pentru efortul depus în această campanie, implicarea lor îmi confirmă, încă o dată, faptul că mă pot baza pe sprijinul lor necondiționat.

Îi felicit pe noii primari, Daniela Camelia Romcescu și Mihăiță George Blejan, pentru reușita în alegeri și le urez mult succes în activitatea viitoare...”, a transmis președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: