Baza sportivă din comuna Muereasca a fost reabilitată și modernizată

Baza sportivă. a fost construită în urmă cu 15 ani

Baza sportiva din comuna Muereasca are o nouă înfățișare. De curând, administrația locală a decis să aloce fonduri pentru reabilitarea bazei sportive, construită de aproximativ 15 ani. Prin acest demers, primarul Ion Ungureanu dorește să sprijine atât tinerii care practică sport, dar și elevii ce se vor putea bucura de cele mai bune condiții.

„La ora actuala baza sportiva a fost într-un proces de reabilitare. Ea a fost construită și amenajată în urma cu 15 ani, dar în timp s-au mai deteriorat anumite zone - gazonul sintetic, împrejmuirea și părți din clădire. În clădire se află și vestiare pentru gazde, oaspeți, arbitrii și pentru căpitanii de echipă și în timp s-au mai deteriorat. Am hotărât în cadrul Consiliului Local să alocăm fonduri pentru reabilitarea bazei sportive.

Eu zic că este un lucru bun pentru noi, pentru că astfel încurajăm sportul pe plan local. Ne dorim să atragem tinerii și cetățenii din localitate să practice sportul pe această baza pentru că știm bine că sporul pentru organism este foarte bun. Am insistat să creăm condiții cât mai bune pentru tinerii de la noi din localitate, dar și pentru elevii si cadrele didactice care își desfășoară activitatea în acest sens pe raza localității”, a declarat primarul Ion Ungureanu pentru Antena3 Vâlcea.

 

Sursă foto: primaria-muereasca.ro

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: