Comuna Bunești, în continuă dezvoltare. Cresc cererile de înscriere la școlile și grădinițele din localitate

Cele mai importante proiecte ale primarului Viorel Radi

 Administrația locală din comuna Bunești pune accentul pe educație și dezvoltare, întrucât numărul familiilor tinere din localitate este în creștere. În prezent, în localitate sunt funcționale două grădinițe moderne, dotate corespunzător, dar și o școală, unde învață peste 200 de copii. De asemenea, proiectul ce presupune modernizarea și reabilitarea căminului cultural din Bunești se află pe lista de finanțare a CNI.

Primarul comunei Bunești, Viorel Radi, a trecut în revistă cele mai importante proiecte pe care le-a desfășurat în comuna Bunești, încă din anul 1997.

„În 1997 am făcut proiectul pentru alimentare cu apă. Tot în acel mandat am asfaltat un drum comunal şi am reparat căminul cultural, şi am pus tablă pe acoperiş. Astăzi, căminul cultural este inclus într-un amplu proiect de reabilitare şi modernizare prin Compania Naţională de Investiţii. Apoi, în mandatul următor, 2000 -2004, am introdus apa pentru restul localităţii şi, la fel, am asfaltat drumurile comunale în acea perioadă. Am alergat foarte mult pentru canalizare şi, în anul 2004, când nu se gândea nici un primar de comună la canalizare, la Buneşti se înfiinţa şi reţeaua de canalizare. Nu în ultimul rând, şcolile din localitate au fost o prioritare pentru administraţia locală. Astăzi, în localitate avem două grădiniţe care pot concura cu cele din mediul urban şi o şcoală unde învaţă peste 230 de copii. Localitatea se populează, terenurile şi casele sunt foarte căutate, preţurile pentru un metru pătrat de teren au crescut fantastic. Din acest motiv avem şi foarte multe cereri pentru înscrierea copiilor la şcolile şi grădiniţele noastre, fiindcă avem foarte multe familii tinere”, a declarat primarul comunei Buneşti, Viorel Radi pentru un ziar local. 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: