Primarul Constantin Bărzăgeanu dorește accelerarea campaniei de vaccinare în Mihăești. Au fost organizate echipe medicale pentru vaccinarea la domiciliu

Au fost înființate 8 echipe pentru vaccinarea la domiciliu

În comuna Mihăești au fost înființate 8 echipe formate din medici și asistenți pentru vaccinarea la domiciliu. De acest serviciu pot beneficia persoanele ce nu pot ajunge la centrele speciale de vaccinare anti COVID-19 din diverse cauze medicale, dar și angajații societăților comerciale din comună. Această demers a fost demarat la sfârșitul lunii mai, iar echipele se deplasează în locurile de vaccinare cu o mașină pusă la dispoziție de primărie.

„Echipa mobilă merge la oamenii care, din diverse motive nu pot să vină la centru şi să se vaccineze, la cetăţenii care nu se pot deplasa, la oamenii vârstnici sau imobilizaţi la pat, şi la aparţinătorii acestora. Echipele de specialitate din cadrul centrului de vaccinare din Mihăeşti merg inclusiv la societăţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza localităţii, stabilind în prealabil cu managerul ora la care echipa se poate deplasa pentru a imuniza angajaţii. Este un efort suplimentar al echipei medicale din centrul nostru, dar îl facem pentru a accelera campania de vaccinare. Toţi cei implicaţi în această campanie au sprijinul nostru, fiindcă vreau să ne asigurăm că în localitate sunt vaccinaţi cât mai mulţi cetăţeni. Prin această campanie revenim la normalitate cu paşi siguri, iar asta mă bucură”, a declarat primarul localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, pentru un ziar local.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: