Parcul Unirii din Băile Olănești, mândria administrației locale. S-au investit fonduri europene în valoare de 1,5 milioane de euro

Fântâna arteziană cu lumini și muzică este atracția principală a parcului

Parcul Unirii din stațiunea Băile Olănești a fost modernizat și dotat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Potrivit primarului Sorin Vasilache, investiția avut o valoare de 1,5 milioane de euro.

„Am avut recepția finală acum o lună. Este o zonă care s-a transformat în ceva primitor, relaxant pentru turiști, practic s-a schimbat întreaga înfățișare a acestei zone”, a declarat primarul Sorin Vasilache pentru Antena3 Vâlcea.

În parcul central au fost reamenajate spațiile verzii, s-a amenajat un loc de joacă, dar și o zonă pentru exerciții fizice în aer liber, au fost montate bănci noi, dar și o fântână arteziană cu lumini și muzică ce reprezintă atracția principală a parcului din Olănești. De asemenea, s-a instalat o rețea Wi-Fi la care turiștii și locuitorii pot avea acces gratuit în zona parcului central, conform edilului.

Mai mult, administrația locală intenționează să facă un punct de informare turistică pentru cei care vor avea nevoie de informații despre atracțiile turistice din Olănești.

„Îi asigur pe locuitorii din Băile Olănești și pe turiști, că în cel mai scurt timp vom muta biblioteca si vom asigura un punct de informare turistică. Sunt și turiști care au nevoie de un pliant, de amănunte despre trasee și informații despre obiectivele turistice din zonă”, a adăugat primarul Sorin Vasilache.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: