Primăria Ocnele Mari și CJ Vâlcea au semnat parteneriatul pentru construcția unei baze de tratament în Ocnele Mari

CJ Vâlcea: 250 de mii de lei pentru documentațiile tehnico-economice

Primăria Ocnele Mari și Consiliul Județean Vâlcea au semnat marți, 6 iulie, parteneriatul pentru construirea unei baze balneoclimaterice de tratament în stațiunea Ocnele Mari. Astfel, CJ Vâlcea a alocat suma de 250 de mii de lei pentru realizarea documentațiilor tehnico-economice.

Mulțumesc și cu acest prilej președintelui consiliului județean, Constantin Rădulescu, pentru susținerea proiectului și pentru asocierea noastră în sprijinul realizării unei importante investiții în dezvoltarea turismului vâlcean, în general, și a celui din Ocnele Mari, în principal”, a transmis primarul Remus Sasu.

De asemenea, potrivit edilului, proiectul se realizează pornind de la structura din beton aflată în proximitatea ștrandului din Ocnele Mari.

Acest parteneriat reprezintă doar un obiectiv din planul nostru de dezvoltare a stațiunilor vâlcene, prin atragerea de fonduri externe, care, odată realizat, ne va oferi certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Sursă foto: Facebooh Constantin Rădulescu

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: