Beneficii pentru producătorii locali: Comuna Scundu va beneficia de un târg

Proiectele noului primar Mihai Blejan

Noul primar al comunei Scundu, Mihai Blejan, are în vizor dezvoltarea localității și, de asemenea, își dorește să pună accent pe nevoile cetățenilor. În prezent, un proiect important pentru toți locuitorii din Scundu este amenajarea târgului, localizat chiar la intrarea în localitate, unde producătorii locali își vor putea vinde produsele.

„Avem în zonă producători agricoli, apicultori și crescători de animale. De aceea, ne-am gândit că acest târg va fi un loc unde oamenii își vor putea valorifica marfa fără a mai merge zeci de kilometri în altă localitate. Cu timpul, târgul de la Scundu va deveni unul dintre cele mai importante din zonă. Încă de la început, mi-am propus să contribui la evoluția și la dezvoltarea localității noastre. Eu cred că nimic nu contează într-o localitate mai mult decât calitatea vieții și bunăstarea locuitorilor ei”, a declarat primarul Mihai Blejan.

Lista edilului continuă cu alte proiecte importante. Putem aduce în prim plan modernizarea drumurilor locale pe o lungime de 8,5 km, proiect finanțat din fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației,  modernizarea și amenajarea drumurilor sătești și agricole, a rețelei de iluminatului public, dar și extinderea rețelei de apă și canalizare în satele Blejani, Scundu, Avrămești, Crîngu.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: