Lucrări în grafic în comuna Stoenești

Gheorghe Dumbravă: Până la iarnă se vor finaliza toate lucrările

În comuna Stoenești lucrările de construcție și consolidare din zona bazinului de apă al comunei se desfășoară în mod corespunzător. Proiectul cu o valoare de 2,8 milioane de lei presupune amenajare a două poduri, a căilor de acces spre bazinul de apă, dar și construcția unui zid pentru consolidarea zonei. Primarul spune că lucrările se vor finaliza până la iarnă.

„De la începutul lunii septembrie erau finalizate ambele poduri, s-a betonat calea de acces spre pădure, iar restul drumului a fost pietruit. Era obligatoriu să se facă aceste prima oară aceste lucrări, astfel încât să se poată ajunge mai ușor la gospodărirea de apă cu utilaje și cu materiale. În continuare, se lucrează la zidul de sprijin din spatele sursei de apă, care va acea o lungime de 60 de metri. Cu siguranță până în iarnă se vor finaliza toate lucrările. Termenul de execuție este de 4 luni”, declară primarul Gheorghe Dumbravă.

De asemenea, după finalizarea lucrărilor de construcție se vor planta 5.000 de puieți de salcâm pentru consolidarea malurilor.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: