Muereasca: Lucrările de pe DJ 658 sunt aproape de finalizare

Primarul își dorește să asfalteze și drumurile comunale

 

Lucrările pe Drumul Județean 658 pe raza comunei Muereasca sunt aproape de finalizare. Drumul ce duce spre Mănăstirea Frăsinei a fost modernizat și consolidat pe o lungime de 13,5 km. Primăria Muereasca și Consiliu Județean Vâlcea au fost parteneri în acest proiect benefic pentru întreg județul Vâlcea.

„Lucrările vor fi finalizate pe 15 octombrie. Este o lucrare destul de amplă de care beneficiază atât locuitorii comunei Muereasca,cât și turiștii care vin în zonă. Investiția a presupus lucrări pentru consolidarea drumului, efectuarea unor ziduri de sprijin, construirea de poduri, podețe și rigole și, în același timp, turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de 13,5 km, adică de la DN7 până la Mănăstirea Frăsinei”, a declarat primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu.

Mai mult, primarul a vorbit și despre posibilitatea de asfaltare a drumurilor comunale care sunt încă neamenajate corespunzător: „Noi mai avem un proiect depus la Ministerul Dezvoltării în cadrul unui program de investiții și presupune modernizarea a 5 km de drumuri comunale. Cred că de anul viitor o să finalizăm procedurile de achiziții publice, semnarea contractelor și atunci vom reuși să modernizăm și drumurile comunale. Noi am început acest proces acolo unde au fost introduse apa și canalizarea, dar a mai rămas o porțiune de 4,5 km de drumuri care necesită asfaltarea.”.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: