Accent pe educație în comuna Bunești

Grădiniță cu program prelungit în Bunești

În comuna Bunești au fost construite două grădinițe moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație. Una cu program prelungit, iar cealaltă cu program normal.

Grădiniţa cu program prelungit a fost construită cu bani obținuți de la Ministerul Dezvoltării, iar cea cu program normal din fonduri atrase prin Banca Centrală Europeană. Trei grupe a câte 20 de copii se vor bucura de echipamentele de ultimă generație din noua clădirea a grădiniței cu program prelungit din Bunești.

„Grădiniţele de la noi din localitate oferă spaţii generoase. Condiţiile pe care le oferim copiilor sunt mult peste cele din mediul urban, avea aici dotări şi echipamente de ultimă generaţie. Ambele locaţii pun la dispoziţie condiţii de ultimă generaţie: cabinet medical, spaţii de joacă, sală de mese, tot ce ceea ce nici măcar nu ne puteam imagina acum câţiva ani. Şi eu sunt fascinat de aceste locaţii. Este finalizată şi cea de-a două grădiniţă cu program normal. Sunt necesare ambele grădiniţe, deoarece tot mai mulţi orăşeni îşi construiesc case în localitate, iar agenţiile imobiliare sunt din ce în ce mai interesate de această zonă. În localitate avem familii tinere, care nu au unde sa-i lase pe cei mici până când se întorc de la serviciu”, spune primarul comunei Buneşti, Viorel Radi.

Potrivit edilului, grădinița cu program normal va fi funcțională de anul viitor.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: