Proiecte finanțate din bugetul local în comuna Malaia

Primăria din Malaia a demarat două proiecte importante pentru comunitate, ambele finanțate din bugetul local. Este vorba despre amenajarea rigolelor și a trotuarelor din satul Săliștea, dar și refacerea bisericii din satul Mălaia.

„Cu bani din bugetul local se reface capela bisericii din satul Mălaia. Aici suntem la stadiul de acoperiş şi se lucrează la instalaţia electrică. Discutăm despre o investiţie care are un deviz de 302 mii de lei, primăria a alocat 150 de mii de lei, iar restul se face cu sprijinul cetăţenilor. Mai mult, în localitate se amenajează rigolele şi trotuarele din satul Săliştea, tot cu bani din bugetul local. În Mălaia sunt amenajaţi 600 de metri de trotuare şi 200 de metri în satul Săliştea. Se fac rigole în satul Săliştea pe o lungime de 240 de metri şi în satul Mălaia o rigolă pe o lungime de 75 de metri”, a declarat primarul Gheorghe Dinculescu.

De asemenea, s-au finalizat lucrările de introducere a sistemului de apă în satul Ciunget, pe strada Tineretului, unde mai erau 36 de locuinţe care nu erau prinse în proiect.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: