În noapte dintre 14 și 15 septembrie a avut loc un accident pe strada Ostroveni. Șase autoturisme au fost implicate, două în mers și patru parcate.

Accident cu 6 autoturisme pe strada Ostroveni

În noaptea de 14 spre 15 septembrie, pe Bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 6 autoturisme. Potrivit reperezentantilor politiei Valcea, un sofer nu s-a asigurat în timpul unei manevre de schimbare a direcției,  in momentul in care a vrut sa stationeze. In tot acest timp, un  alt autovehicul a intrat in depasire. Aceste declaratii sunt infirmate insa de  cetățenii care au fost martori la eveniment,  aceștia fiind de parere că 2 dintre autoturisme erau angajate intr-o cursa de viteza si au avariat alte 4 parcate. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că, conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe strada Ostroveni pe direcția Nord-Sud s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de mașini formată din patru autovehicule.

La un moment dat, conducătorul unui autovehicul din coloană nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției, iar acesta ar fi efectuat virajul la stânga cu intenția de a staționa autovehiculul, moment în care a fost acroșat de autovehiculul ce se afla în depășire.

În urma testării cu apartul etilotest, a ieșit un rezultatul negativ. Ceea ce demonstreaza  cei doi conducători auto nu erau sub influența alcoolului.

Autoritățile au declarat că din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost vătămată. Urmează sa fie aplicate măsurile legale după identificarea și prezentarea la sediu poliției și a proprietarilor autovehiculelor staționate și avariate.

 

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: