Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei pisici care era blocată în canalizarea unui bloc de locuințe

Pompierii militari au intervenit și pentru stingerea unui incendiu

O pisică a fost scoasă din canalizarea unui bloc de locuințe de pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea, în după- amiaza zilei de joi, 19 noiembrie. Pisica a fost salvată după aproximativ o jumătate de oră. Conform ISU Vâlcea, pentru salvarea animalului a fost necesară realizarea accesului prin lărgirea spărturii efectuată, în timpul zilei, de o echipă de muncitori pentru remedierea unor probleme la rețeaua de canalizare a blocului.

În ultimele 24 de ore, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 72 de misiuni. De asemenea, ,,membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 18 situaţii de urgenţă”, transmite ISU Vâlcea.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru alte 53 situații de protecție a comunități: 52 misiuni de informare preventivă și verificare și una de asigurare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: