Sistemul de apă potabilă, proaspăt înființat la Stoenești, face posibilă apariția unor noi locuri de muncă în comună

Consiliul Local a aprobat scoaterea la concurs a locurilor de muncă

Sistemul de distribuție apă din comuna Stoenești a fost pus în funcțiune, iar acest lucru face posibilă înființarea unor locuri de muncă. Administrația- locală, prin hotărâre de consiliu local, va socate la concurs locui de muncă privid mentenanța și tarifarea sistemului de apă, proaspăt înființat în Stoenești.

„Săptămâna aceasta vom scoate la concurs posturile și vom face angajări. Consiliul Local a aprobat să scoatem câteva posturi la concurs, ceea ce este un lucru bun. Este prima oară când mi se întâmplă acest lucru de când sunt în funcția de primar, să putem crea și noi câteva locuri de muncă. Vom aborda politica pașilor mărunți, în sensul că vom angaja 3-4 oameni pentru început. Eu mi-aș dori să meargă foarte bine, dacă sunt mai mulți consumatori de apă, vom avea mai mulți angajat. Eu nu-mi doresc altceva decât să se creeze locuri de muncă. Este o responsabilitate foarte mare ținând cont că în jur de 3.000 de oameni beau apă de acolo și suntem obligați să facem analize apei, să fie de bună calitate. Sper ca la concursul pentru posturile pe care le vom scoate să vină oameni care să fie conștienți de responsabilitățile pe care le vor avea”, a declarat primarul comunei Stoenști, Gheorghe Dumbravă.

Potrivit edilului, tariful pentru apă și canalizare este estimat la 5 lei/mp, dar prețul poate scădea în funcție de numărul celor care se vor branșa și de cantitatea de apă folosită.

Stiri similare

Comment (0)

Discuta ca: